Ontdek onze verschillende vestigingen
en ons diverse aanbod.

Som aan al uw verzoeken te beantwoorden en uw pand op meerdere plaatsen te promoten, hebben we meerdere kantoren en etalages geopend; elke plaats werd zorgvuldig uitgekozen.

Wat uw project ook is, aarzel niet! Wij nemen de tijd om u te adviseren en om u te informeren over de financiële en juridische aspecten van een verkoop of een aankoop. Ook bij de administratieve stappen, die soms vervelend zijn, zorgt ons team voor begeleiding. Wij nodigen u uit om u te registreren, telefonisch of via het daarvoor bestemde formulier op onze website, om automatisch te worden ingelicht wanneer er een pand te koop wordt aangeboden dat aan uw criteria beantwoordt.

Wij nodigen u ook uit onze Facebookpagina te liken want hierop wordt de verkoop uit eerste hand bekendgemaakt, exclusief voor onze klanten.
Ook voor andere vragen staat ons team volledig ter uwer beschikking.

De hoofdvestiging
te Haccourt

agence wolfs haccourt

Op één van de hoofdwegen van dit dorp in volle ontwikkeling vestigden we in 1998 ons eerste kantoor; dit is tot op vandaag ons hoofdkantoor.
Ideaal gelegen aan de grens met Nederland, zorgt deze strategische plek ervoor dat we zowel onze Belgische als onze Nederlandse klanten kunnen ontvangen.

Ons kantoor
in Aubel

We kozen voor het dorp Aubel; kern van het Land van Herve en in het centrum van de driehoek Luik-Maastricht-Aken.

Ons kantoor opende de deuren op het centrale plein van het dorp, waar ‘s zondags de belangrijkste markt wordt gehouden; zowel bezocht door plaatselijke inwoners als door Nederlandse en Vlaamse buren.

Vind ons op Rue de la Bel, 15 – 4880 Aubel (België)

Ons kantoor
in Maastricht

Wij zijn de enige makelaar in de regio die beschikt over een vastgoedkantoor in Maastricht. Wij bieden u op die manier een nauwe en 100% tweetalige samenwerking met onze Nederlandse buren.

In het hart van deze prachtige historische stad, in een straat van het centrale plein (Vrijthof), hadden we een voorliefde voor deze charmante plek om ons te vestigen. Onze winkel in Maastricht maakt het mogelijk om uw pand als eerste voor te stellen aan een breed Nederlands cliënteel dat op zoek is naar een pand in uw regio.

Onze vestiging in dit buurland en onze perfecte beheersing van het Nederlands, zorgen ervoor dat we het percentage kandidaat-kopers die geïnteresseerd zijn in de aankoop van uw pand kunnen verhogen.

Vind ons op Grote Gracht, 69 – SV 6211 Maastricht (Nederland)

Wij werven
freelancers
& stagiairs

Wolfs is altijd op zoek naar getalenteerde nieuwe mensen om ons dynamische en enthousiaste team te versterken.

Als u een passie hebt voor de vastgoedsector, van een uitdaging houdt en uw steentje wilt bijdragen aan de ontwikkeling van ons agentschap door onze klanten een kwaliteitsservice te bieden, neem contact met ons op!