De aankoop of verkoop
van een pand is belangrijk…
een waardige partner kiezen
is dat eveneens.

Het merk Wolfs werd in 1993 opgericht door Claude Wolfs en zijn echtgenote. Bij het begin van ons avontuur hebben we één missie vooropgesteld, namelijk een eerlijke en betrouwbare samenwerking met onze klanten. Dit engagement blijft tot op vandaag de trots van ons kantoor.

Eind jaren ‘90 ontwikkelt de activiteit van ons kantoor zich. We verhuizen naar Haccourt; een gemeente in opkomst waar we nog steeds gevestigd zijn. Bovendien deelt Stéphanie Wolfs de passie van haar ouders en stapt ze mee in het familiebedrijf.

Begin jaren 2000 versterkt Erwin Lesecque ons team. Hij is perfect tweetalig en kan des te meer gebruikmaken van de kennis en ervaring van onze oprichter. Volledig afgestemd op de geest van onze vastgoedmaatschappij, neemt hij een belangrijke plaats in aan de zijde van Stéphanie Wolfs. Vandaag zetten ze het werk verder vol passie; samen met Thomas Herman, Lucas Watrin en Céline Stappers.

Wolfs, een tweetalige
(Franstalig en Nederlandstalig)
vastgoedmakelaar.

job - travailler chez wolfs

Geleidelijk ontwikkelen wij ons vastgoedkantoor met passie. Als degelijk, bekwaam en meertalig team, besloten we om een hand uit te reiken naar onze noorderburen in Nederland; ook zij kopen graag in onze mooie regio’s.

Zo zijn wij de enige vastgoedmakelaar in de regio die ervoor koos een kantoor te openen in Maastricht, om deze nabijheid ten volle te benutten en uw pand als eerste voor te stellen aan deze geïnteresseerde klanten.

Onze perfecte kennis van het Nederlands levert ons een duidelijk voordeel op bij deze betrouwbare kandidaat-kopers. Wij treden op als uw vertaler voor een veilige transactie zonder taalbarrière.

job - travailler chez wolfs

Kwaliteit als
Leitmotiv.

Ondanks de uitbreiding van ons vastgoedkantoor zijn we, met het oog op kwaliteit, trouw gebleven aan onze initiële waarden en filosofie. Ons doel is dicht bij u te staan en een perfecte samenwerking tot stand te brengen; dat is essentieel om uw project met succes af te ronden.

Doorheen de jaren hebben we onze reputatie opgebouwd via mond-tot-mondreclame en hebben we bovendien een relatie van vertrouwen en geloofwaardigheid ontwikkeld met financiële instellingen en met het notariaat; zij kunnen getuigen over de degelijkheid en bekwaamheid van onze onderneming.

Onze belangrijkste missie is u te laten profiteren van onze ervaring, onze technische en juridische vaardigheden en van allesomvattende en deskundige vastgoeddiensten.

De nieuwe generatie,
klaar voor de toekomst.

Omdat we meer dan 25 jaar op de vastgoedmarkt aanwezig zijn, hebben we de evolutie ervan kunnen volgen en onze diensten hierop kunnen afstemmen.

De opkomst van het internet, sociale netwerken en andere moderne communicatiemiddelen hebben de markt op een positieve manier beïnvloed; zo kunnen wij een veel grotere zichtbaarheid geven aan uw pand. Hieraan hebben wij steeds veel aandacht besteed en wij investeren onophoudelijk in de optimale promotie ervan via relevante mediakanalen.

Door ons uw vertrouwen te schenken, geniet u van een omvattende en onderbouwde dienstverlening, en een uitstekende begeleiding bij iedere fase van uw vastgoedproject. Een pand verkopen of kopen? Wij zijn uw partner.

Een ontmoeting levert meer op dan veel woorden, neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!