• Slide Agences

    Onze kantoren

Onze kantoren

SOm aan al uw verzoeken te beantwoorden en uw pand op meerdere plaatsen te promoten, hebben we meerdere kantoren en etalages geopend; elke plaats werd zorgvuldig uitgekozen.

Wat uw project ook is, aarzel niet! Wij nemen de tijd om u te adviseren en om u te informeren over de financiële en juridische aspecten van een verkoop of een aankoop. Ook bij de administratieve stappen, die soms vervelend zijn, zorgt ons team voor begeleiding.

Wij nodigen u uit om u te registreren, telefonisch of via het daarvoor bestemde formulier op onze website, om automatisch te worden ingelicht wanneer er een pand te koop wordt aangeboden dat aan uw criteria beantwoordt.

Wij nodigen u ook uit onze Facebookpagina te liken want hierop wordt de verkoop uit eerste hand bekendgemaakt, exclusief voor onze klanten.

Ook voor andere vragen staat ons team volledig ter uwer beschikking.


Haccourt

Haccourt

Op één van de hoofdwegen van dit dorp in volle ontwikkeling vestigden we in 1998 ons eerste kantoor; dit is tot op vandaag ons hoofdkantoor.

Ideaal gelegen aan de grens met Nederland, zorgt deze strategische plek ervoor dat we zowel onze Belgische als onze Nederlandse klanten kunnen ontvangen.

Place Communale, 3
4684 Oupeye (België)


Aubel

Aubel

We kozen voor het dorp Aubel; kern van het Land van Herve en in het centrum van de driehoek Luik-Maastricht-Aken.

Ons kantoor opende de deuren op het centrale plein van het dorp, waar ‘s zondags de belangrijkste markt wordt gehouden; zowel bezocht door plaatselijke inwoners als door Nederlandse en Vlaamse buren.

Rue de la Bel, 15
4880 Aubel (België)


Maastricht

Maastricht

Wij zijn de enige makelaar in de regio die beschikt over een vastgoedkantoor in Maastricht. Wij bieden u op die manier een nauwe en 100% tweetalige samenwerking met onze Nederlandse buren.

In het hart van deze prachtige historische stad, in een straat van het centrale plein (Vrijthof), hadden we een voorliefde voor deze charmante plek om ons te vestigen. Onze winkel in Maastricht maakt het mogelijk om uw pand als eerste voor te stellen aan een breed Nederlands cliënteel dat op zoek is naar een pand in uw regio.

Onze vestiging in dit buurland en onze perfecte beheersing van het Nederlands, zorgen ervoor dat we het percentage kandidaat-kopers die geïnteresseerd zijn in de aankoop van uw pand kunnen verhogen.

Grote Gracht, 69
SV 6211 Maastricht (Nederland)

Onze etalages

Embourg

Embourg

Aan de afrit Luik richting Ardennen, dicht bij het C.H.U. en de ULiège, is onze etalage in Embourg gevestigd aan de ingang van Carrefour Market.

Dit is een zeer strategische en drukbezochte plaats waar een gevarieerd cliënteel langskomt.

Aan de ingang van
Super GB Partner


Fléron

Fléron

We kozen ervoor een etalage te plaatsen in het centrum van Fléron, in de belangrijkste handelsstraat.

Deze vormt tegelijk een doorgang voor voetgangers en een plaats met vele vertragingen op de weg, zodat deze etalage van een uitzonderlijke zichtbaarheid kan genieten.

Avenue des Martyrs, 177
4620 Fléron

Vastgoed Wolfs België

 

+32 (0)4 / 374 86 86
immobiliere@wolfs.be

Place Communale, 3 - 4684 HACCOURT
Rue de la Bel, 15 - 4880 AUBEL (op afspraak)
Ondernemingsnummer: 0454.920.694

Vastgoed Wolfs Nederland

 

+32 (0)478 / 98 86 32
maastricht@wolfs.be

Grote Gracht, 69 - SV 6211 MAASTRICHT
(op afspraak)
Ondernemingsnummer: 0454.920.694

Vastgoedmakelaar met BIV-erkenning

 

Vastgoedmakelaar erkend door het Beroepsinstituut
van Vastgoedmakelaars

Claude WOLFS nr. 105.053 (België)
Erwin LESECQUE nr. 503.157 (België)
Stéphanie WOLFS nr. 504.060 (België)
Thomas HERMAN nr. 511.466 (België)
& medewerkers

Ce site Web utilise des cookies pour s'assurer que vous obtenez la meilleure expérience sur notre site Web.